Garancia a minőségre

“A lelkesedés általában automatikusan jön, amikor valaki megtalálja a hozzá leginkább illő munkát, s azt teszi, amit legjobban szeret.”

/Napoleon Hill/

IMG_4618
IMG_3887

A-Cél Plusz Bevonat Kft.

Cégünk egy 15 éves főleg autóipari alkatrészek, felület előkészítő és felújító /Rework/ munkáit végző Kft utódjaként jött létre annak referenciáival és szakmai tapasztalatával.

A múltbeli szakmai tapasztalatok alapján rendszeresen felmerült igényként a porfestés. 2018 derekán úgy döntöttünk egy új, kifejezetten a felület előkészítő és felújító /Rework/ munkák mellett az ezekre épülő porfestéssel foglalkozó cégként folytatjuk munkánkat.

Így jött létre az A-Cél Plusz Bevonatok Korlátolt Felelősségű Társaság.

Modern üzemben a legfejlettebb porfestő rendszerrel szolgáljuk ki a járműiparban, az elektronikai iparban, építőiparban, valamint az egyéb tömegcikk gyártással foglalkozók egyéni igényeit. A modern technológiájú berendezéseinknek köszönhetően, az alkatrészek vegyi előkezelését többféle módon tudjuk elvégezni. Megfelelő tisztítások kiválasztásával biztosítjuk a korróziógátló és festék-bevonat tapadás elérését. A zsírtalanítást vegyszeres kezeléssel végezzük. Fejlesztés alatt van egy finomszemcseszóró rendszer kiépítése.

Cégünk rajz alapján maszkolást is vállal, amennyiben a munkadarab felületének meghatározott részére nem kell festéket felvinni.

Az előkezelés és maszkolás után alsópályás kézi mozgatású kocsik segítségével kis- és nagy sorozatszámú alkatrészek porfestését vállaljuk a megrendelő igénye szerinti festék használatával. A pálya kialakításának köszönhetően képesek vagyunk nagyobb súlyú és méretű tárgyak festésére is. Nagy kapacitású elszívó fallal és kézi porszóró berendezésekkel biztosítjuk a kifogástalan, tökéletes minőséget.

Elhivatottak vagyunk a kiváló minőség biztosítására, szem előtt tartjuk a környezet valamint munkaegészségügyi trendek irányelveit.

Telephelyünk

Szívesen várunk a telephelyünkön, Győrben, az 1-es út Ikrényi leágazásánál.